Hooaja viimase vooru eel oli Belgia kõrgliigas seis, kus võrdsete punktide peal olid kolm klubi - Royal Antwerp, Genk ja Saint-Gilloise'i Union. Kaks esimest mängisid omavahel, Union kohtus aga tiitlikaitsja Club Bruggega. Vaatamata võrdsetele punktidele oli viimase vooru eel Unionil kõik endi kätes, kuna omavahelistes mängudes oldi plussis nii Genki kui ka Anwerpeni vastu.

Kõik tunduski minevat nii, kui Union juhtis veel kaks minutit enne kohtumise lõppu 1 : 0 ja teises kohtumises juhtis Genk Antwerpeni vastu 2 : 1. Sellist lõpptulemuste korral oleks liigatiitli võitnud Union, teine koht oleks kuulunud Genkile ja kolmas Anwerpenile.

Kaardid löödi segi Saint Gilloise´i kodustaadionil 89. minutil, kui Club Brugge kohtumise viigistas. Jooksvas live liigatabelis tõusis liidriks sellega Genk, kes veel 92. minutil juhtis 2 : 1 ning oli liikumas meistritiitli suunas. Maruliselt juhtväravat jahtima läinud Unioni lõplikud lootused olid selleks ajaks juba kustunud, kuna Brugge lõi kiirelt ka teise ja kolmanda värava.

Virtuaalne liiga liider muutus veel ka kolmandat korda ja sel korral lõplikult. Käimas oli Genki ja Anwerpeni vahelise mängu 94. minut, kui palli sai märtsis koondisekarjääri lõpust teatanud Toby Alderweireld, kes on 127 koondisekohtumisega Belgia läbi aegade paremuselt kolmas mängija. Belglane virutas nahkkera karistusala joone tagant värava poole, otse Genki värava ristnurka. 2:2 mänguskoor tähendas, et tiitli oli lõplikult endale näpanud Antwerpen.

Antwerpen tuli riigi ajaloos meistriks viiendat korda. Viimased tiitlid pärinevad aastatest 1929, 1931, 1944 ja 1957. 66-aastane ootus sai lõpetatud! Ühtlasi kindlustas klubi pääsu järgmise hooaja Meistrite liiga viimasesse eelringi, ehk play-off´i.