Kahekordne maailmameister Verstappen sai Barcelonas hakkama suure slämmiga - hollandlane võitis kõik vabatreeningud, kvalifikatsiooni, juhtis võidusõitu algusest lõpuni ning sai enda nimele ka kiireima ringiaja. Vahe konkurentide ja eelkõige tiimikaaslase Sergio Pereziga aina kasvab.

Hollandlase selja taga käib aga põnev heitlus. Kas Mercedes on kiiruselt Aston Martinit kinni püüdmas?

Ferrari kriis paistab aina süvenevat. Teisena startinud Carlos Sainz Mercedese duole George Russellile ning Lewis Hamiltonile vastu ei saanud ning jäi lõpuks kindlalt poodiumita. Charles Leclerc jäi kvalifikatsioonis sootuks eelviimaselt. Mida peab Ferrari muutma?

Juba kolmandat etappi järjest ei nähtud sõidus kordagi turvaautot. Kuhu on kadumas sõitjate omavahelised teravad võitlused?

F3-s tegi eestlane Paul Aron väga stabiilse nädalavahetuse, olles viies nii kvalifikatsioonis, sprindis kui ka pühapäevases põhisõidus. Ka MM-sarja üldarvestuses hoiab eestlane viiendat kohta. Mida oleks aga vaja, et F3-s päris võiduheitlusesse sekkuda?

Nendel ja teistel teemadel arutlesid saates „Ringiga ees“ Delfi sporditoimetuse reporter Kaspar Ruus, tuntud vormeliekspert ja Viaplay kommentaator Tarmo Klaar ning pikaaegne F1 jälgija Kaspar Kütt.

NB! Saatesse on oodatud ka igasugused vormeliteemalised küsimused. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!