Kodusaalis mänginud ja põhiturniiri teise kohaga lõpetanud Fenerbahce võitis kohtumise 108 : 66.

Fenerbache võitis avaveerandi 23 : 17 ja juhtis poolajasireeni kõlades 51 : 37. Suurim hävitustöö tehti kohtumise neljandal veerandajal, mis võideti 19 punktiga.

Võitjate kasuks tõi Johnathan Motley 18 punkti, 3 lauapalli ja 3 korvisöötu, Nigel Hayes-Davis kogus 15 punkti, 4 lauapalli ja 5 korvisöötu. Scottie Wilbekin kogussamuti kahekohalise punktiarvu - 11 punkti, 4 korvisöötu ja 2 vaheltlõiget.

42-punktiline vahe, millega Fenerbahce võitis, on kahe klubi vaheliste mängude kõigi aegade suurim. Tegu oli ka Anadolu Efesi suurima kaotusega läbi aegade Türgi Superliigas.

„Oleme loomulikult seerias ees 1 : 0, aga skoor ei peegelda kahe meeskonna vahet,“ kommenteeris Fenrbahce peatreener Dimitris Itoudis.

„Anadolu Efes on sellest palju parem meeskond. Mängime play-off seeriat, miski pole veel otsutatud. See tuleb pikk seeria. Efes oli esimesel veerandajal ees 17 : 12 ja sellest hetkest alates näitasime suurepärast kvaliteeti. Olime ka kaitses väga efektiivsed.“

Anadolu Efesil avaneb homme võimalus vigade paranduseks, kui Fenerbache kodusaalis toimub kolme võiduni mängitava seeria teine kohtumine.