Lilleküla staadionil toimunud kohtumist alustas teravamalt mullune Eesti meister Flora, kes tekitas korduvalt ärevaid hetki piirilinna klubi värava all. Avapoolajal siiski emb-kumb meeskond väravasoont ülesse leida ei suutnud ning pausile mindi 0 : 0 viigiseisus.

Teisel poolajal hakkas juhtuma. Esmalt avanes suurepärane võimalus skoor avada Narva Transil, kui Tarassenkovi söödu järel pääses löögile Pevtsov. Väravasuul seisnud Paplavskis tegi suurepärase tõrje ning hoidis Flora elus, vähemalt hetkeks. Matši peakohtunik Kristo Tohver läks monitori juurde olukorda üle vaatama ning määras Transile penalti. Palli taha asus Markovic, Papalavskis tõrjus, kuid tagasipõrkunud palli suutis serblane siiski väravavõrku suunata.

Flora asus maruliselt viigiväravat jahtima ja surve kandis peagi ka vilja. Kohtumise 72. minutil, kui Mihailov suunas nahkkera peaga Henrik Ojamaa tsenderduse järel väravasse. Kõik tundus minevat Flora tahtmist mööda, kuid Trans polnud oma lõpliku sõna veel öelnud. Matši 81. minutil ei suutnud Flora mängijad palli karistusalast klaariks lüüa ning selle kasutas suurepäraselt ära lõuna-korealane Do-Hyun Kim, viies piirilinna klubi teistkordselt juhtima. Trans kannatas viimaste minutite meeletu surve ära ning krooniti ajaloos kolmandat korda karikavõitjaks.

Narva Trans sai hakkama sellega, mida mitte keegi ei uskunud. Tulemus on sedavõrra üllatavam, kuna Premium liigas hoiab piirilinna klubi alles kaheksandat kohta ning Flora on liiga ainuliider.

Võiduga teenis Trans endale tänavuseks hooajaks pääsu ka Konverentsiliiga esimesse eelringi. Selgeks sai ka see, et eelmisel hooajal Premium liigas neljandana lõpetanud Nõmme Kaljul pole tänavusel hooajal eurosarja asja.