Kohtumise avapoolajal väravaid ei löödud, kuid mõlemad naiskonnad olid üksteise väljakupoolel ohtlikud. 30. minutil sai Saku puurilukk Ksenija Jerofejeva vigastada ja mõne hetke pärast vahetas Katriin Saulus väljakumängija särgi väravavahi oma vastu. Esimese poolaja lõpus hakkas Tammeka mängu domineerima, kuid vaheajale mindi 0 : 0 viigiseisus.

69. minutil avas Saku nurgalöögijärgses olukorras väravaskoori ja asus kohtumist 1 : 0 juhtima. Tsenderduseni jõudnud Emma Treiberg suunas palli raamide vahele ning Tammeka mängija jalast lendas nahkkera väravasse. Tammekal oli kohe võimalus seis viigistada, kuid Saku väravavaht oli jaol ning tõrjus palli üle otsajoone.

Teisel poolajal naiskondadele väravalisa ei tulnud ning 1 : 0 seisuga võitis Saku Sporting oma esimene naiste karikavõistluste tiitli.

Klubijalgpalli pidupäeval selgub lisaks naiste karikavõitjale veel meeste Tipneri karika võitja, kui omavahel lähevad vastamisi Tallinna FC Flora ja JK Narva Trans. Kohtumise avavile kõlab kell 19 A. Le Coq Arenal.