Turniiri avaringis alistas Lajal kohaliku USA tennisisti Mitchell Kruegeri (ATP 258.) 6 : 2 , 7 : 6 ja teises ringis mängis eestlane üle turniiri esimest paigutust omava Taiwani mängija Tung-Lin Wu (ATP 182.) tulemusega 7 : 5, 6 : 3.

Tänase veerandfinaali esimene sett kujunes äärmiselt tasavägiseks ning mõlema mehe poolt nähti ühte servimurret. Otsustavas kiires lõppmängus näitas paremat närvi Lajal, võites seti viiendalt settpallilt 7 : 6. Matši teises setis murdis Lajal vastase servi kohe esimeses geimis ja enam tagasi ei vaadanud. Eestlane kindlustas 6 : 2 setivõiduga matšivõidu ja pääsu elu teise Challenger turniiri poolfinaali.

Lajal servis kohtumise jooksul kolm ässa ja tegi ühe topeltvea, tuneeslase arvele kogunes kaheksa ässa ja mitte ühtegi topeltviga. Eestlase esimese servi õnnestumise protsent oli 66 ja ta võitis 79% esimeselt servil mängitud punktidest, Dougazi vastavad näitajad olid 57% ja 73%. Matši 134-st punktist võitis Lajal 73 ja tuneeslane 61.

Homses poolfinaalis kohtub Lajal Antoine Escoffieri (ATP 202.) ja Thai Son Kwiatkowski (ATP 646.) vahelise kohtumise võitjaga.

Juba praegu on selge, et tulevasel nädalal teeb Eesti esireket ATP edetabelis jõudsa tõusu, poolfinaali pääsuga on Lajal live edetabelis tõusnud juba 270. positsioonile.