28-aastase Sonego võidunumbrid maailma seitsmenda reketi vastu olid 5 : 7, 0 : 6, 6 : 3, 7 : 6, 6 : 3. Kohtumine kestis 3 tundi ja 45 minutit.

„See on ime,“ rääkis Sonego matši järel. „Mängisin täna oma parimat tennist. See oli uskumatu comeback! Tänan publikut kogu toetuse eest.“

„Mängisin agressiivsemalt, sest kui lasta Rublevil punkte domineerida, kisub asi hapuks. Püüdsin anda servidel endast maksimumi ja pidin võrgus mängima agressiivselt. Mängisin iga punkti õige hoiakuga,“ kommenteeris Sonego enda mängu.

Avasetis jagus intriigi kuni seisuni 5 : 5, mil Rublev itaallase servil otsustava murde tegi ja seti 7 : 5 enda kasuks kallutas. Matši teises setis oli venelase ülekaal mäekõrgune – Sonego ei võitnud Rublevi vastu mitte ühtegi geimi ning tundus, et mäng on kindlalt kaldumas maailma seitsmenda reketi sadamasse.

Itaalia tenniseässal olid aga teised plaanid ning alates kolmandast setist hakkas kaalukauss vaikselt Sonego poole kalduma. Kolmanda seti võitis ta 6 : 3 ja neljanda seti kallutas ta enda kasuks kiires lõppmängus 7 : 6. Venemaa teine reket oli pühaviha täis ning Pariisi publik oli itaallase taga.

Otsustavas setis nähti ühte murret, mille tegi Sonego seisul 4 : 3. Sellest piisas, et teenida karjääri suurim võit ja pääs esmakordselt Prantsusmaa lahtiste neljandasse ringi.

Sonego servis kohtumise jooksul kaheksa ässa ja tegi viis topeltviga, Rublevi samad näitajad olid 9 ja 4. Esimene serv õnnestus itaallasel 67%-liselt ja ta võitis 72% esimeselt servilt mängitud punktidest. Rublevi esimese servi protsent oli 54, millelt ta võitis 75% punktidest. Matši 292-st punktist võitis Sonego 148 ja Rublev 144.

Tegu oli Sonego karjääri kuuenda võiduga maailma esikümnesse kuuluva tennisisti üle. Järgmises ringis tuleb talle vastu järgmine venelane Karen Khachanov (ATP 11.), kes mängis kolmandas ringis üle austraallase Thanasi Kokkinakise (ATP 108.).