„Monza on öelnud, et neil on minu jaoks leping valmis. Aga ma olen hetkel Milani mängija ja olen selle üle uhke,“ rääkis Ibrahimovic Itaalia meediale.

Ibrahimovici on sel kevadel Monzaga üsna palju seostatud, suuresti tänu tema suhetele klubi omaniku Silvio Berlusconiga..

Tundub, et rootslane soovib kõige rohkem siiski lepingupikendust AC Milaniga, kuid pärast kahte vigastusterohket hooaega ja talle makstavat kõrget palka valitseb Milano juhtkonnas ebakindlus, kas nad peaksid 41-aastasele mängijale uut lepingut pakkuma.

„Olen siin, et Milanit aidata. Ma tahan väljakul olla, seal saan klubile palju suuremaks kasuks olla,“ seletas Zlatan.

Võimalus on ka jalgpallurikarjääri lõpetamine, kuid Ibrahimovic eelistab seda varianti vältida.

„Ma ei ole keegi, kes lihtsalt lõpetab. Üritan leida rahu selles, mida oskan teha, mis on eelkõige jalgpalli mängimine. Kas ma mõtlen loobumisele? Ma ei arva nii. Kas ma pean mängimist jätkama? Ma arvan küll. Aga ma pean leidma elus tasakaalu, kui sul pole rahu ja stabiilsust, oled pomm ja pommid plahvatavad.“

Zlatanil on viimastel aastatel olnud suuri probleeme vigastustega, järjekordne tagasilöök tabas teda matšis Lecce vastu, kus rootslane vigastas sääremarja.

Ibrahimovic on tänavusel hooajal mänginud Serie A-s 144 minutit ja löönud ühe värava.

Milani hooaja viimane kohtumine peetakse pühapäeval Hellas Verona vastu, ka selles kohtumises Zlatanit väljakule oodata ei ole.