Mõlemad mängijad olid terve matši vältel oma servigeimide hoidmisega suurtes raskustes. Kui 23-aastane Day sai 16 murdevõimalust, millest realiseeris üheksa, siis koguni 74 sundimata viga teinud Keys suutis 17-st murdepallist realiseerida seitse.

Kvalifikatsioonist alustanud Day pääses üldse esmakordselt suurel slämmil kolmandasse ringi ehk 1/16-finaali. Seal kohtub ta slovakitari Anna Karolina Schmiedlovaga (WTA 100.), kes oli avaringis üllatanud Veronika Kudermetovat (WTA 11.).

Keys alistas avaringis Kanepi tulemusega 6:1, 3:6, 6:1. Eile sai Kanepi jaoks läbi ka paarismäng, kus ta jäi avaringis koos slovakitar Tereza Mihalikovaga alla Valgevene-Brasiilia duole Viktoria Azarenka - Beatriz Haddad Maia 0:6, 1:6.

Kuna Anett Kontaveit kaotas üksikmängu avaringis Bernarda Perale (WTA 36.) 6:7 (6), 2:6, on Eesti tennisemängijatest Prantsusmaa lahtistel konkurentsi jäänud vaid Ingrid Neel, kes sai eile koos taiwanlanna Fang-Hsien Wuga 6:7, 6:3, 6:3 võidu Anna-Lena Friedsami ja Nadja Kitšenoki üle.