Pärnat lõpetas GP eelringid 30. kohal ning läks esimeses duellis vastamisi grusiinlanna Teona Kutaladzega. Eestlanna võttis kindla võidu tulemusega 6:2.

Teise duelli vastaseks oli sakslanna Evangelia Psarra, keda Pärnat võitis 7:3. 1/8-finaalis läks eestlanna kokku hispaanlanna Ines De Velascoga ning ka see vastasseis lõppes Pärnati kindla paremusega 6:2.

Veerandfinaalis kaotas Pärnat teisele hispaanlannale, Leyre Fernandes Infantele 2:6, mis tähendas kokkuvõttes seitsmendat kohta.

„Tahtsin finaalides lasta, kuid viimane vastane tegi väga hea laskmise. Võitlesin lõpuni, kuid sellele oli raske vastu saada. Samas pole ma pettunud - leidsin taas tulejoonel õige võitlusvaimu ja nautisin duelle. 6-kordse olümpialase Psarra võitmine 1/16 duellis andis hea tunde,“ kommenteeris Pärnat Eesti Vibuliidu pressiteate vahendusel.

Ta lisas: „Talveperiood oli üsna intensiivne minu jaoks - kooli lõpetamine, välispraktika ja treeningud. Eelmisel nädalal sain Tallinna Ülikoolis lõputöö kaitstud ja see võttis ka veidi pinge maha. Ma selleks hooajaks väga suuri lootusi olümpiakoha võtmiseks pole pannud, järgmine hooaeg on realistlikum, aga kui Euroopa mängudel või MMil kõik hästi õnnestub, siis on see võimalik.“

Reena Pärnati treener Siret Luik kommenteeris eestlanna võistlust järgmiselt: „Olen Reena esitusega väga rahul - viimastel hooaegadel pole maailmareitingu turniiril neljast esimesest ringist edasipääsu tulnud. Vormi me selleks võistluseks ei ajastanud ja ka varustus tahab veel lõplikku timmingut.. aga see edukogemus ja tuulega võistlemine kuluvad enne Euroopa mänge ja maailmameistrivõistlusi kindlasti ära. Usun, et Snezana Stoljarova tugi kohapeal mängis ka väga olulist rolli.“