„Minu hotell oli Central Parki lähedal ja mul oli igav, nii et mõtlesin, et teen väikse jalutuskäigu,“ meenutas Muguruza esmakohtumist tulevase abikaasaga.

„Pargis jalutades kõndisime teineteisest mööda. Järsku pööras ta ümber ja ütles: „Palju edu US Openil!“ Selle peale mõtlesin ma vaid üht – vau, ta on nii ilus,“ rääkis hispaanlanna naerdes ning mainis, et oli nõus tegema Borgesiga koos ühe pildi.

Paar õppis teineteist tundma, kohtudes iga päev Central Parkis. Suhe arenes meeletu kiirusega ning tänavuse aasta alguses palus modellina karjääri tegev Borges Muguruza Marbellas puhkusel olles endale naiseks.

„See oli nii imelik. Mõtlesin parasjagu millelegi täiesti muule, kui ta ühel hetkel ettepaneku tegi. Puhkesin nutma ja ei teadnud, kuidas reageerida. Nõnda pisarates olles ma siis „jah“ ütlesingi. See oli väga romantiline hetk,“ meenutas Muguruza.

Muguruza avaldas ka, kus ja millal tema ideaalne pulm aset võiks leida. „See võiks toimuda järgmise aasta suvel, ranna lähedal ja Hispaanias, sest see on koht, mis meid kõige rohkem ühendab,“ rääkis tennisestaar.

Parasjagu maailma edetabelis 168. real paiknev naistennisist otsustas pärast kehva hooaja algust tennisest pausi teha ning naaseb väljakule pärast liiva -ja muruhooaga.