Eesti alustas kohtumist veidi teravamalt, Andri Aganits mängis võrgus hästi ning viis kahe eduka punktiga Eesti ette 6:2. Seepeale võtsid slovakid aja maha. Võõrustajad jätkasid hea emotsiooni pealt ning pääsesid ette 11:5. Mihkel Varblane tegi serviässaga seisuks 13:6, mille peale slovakkide loots Steven Vanmedegael võttis time outi.

Eestlased pääsesid oma hea servi ning vastaste paari servivea pealt ette 18:8. Alar Rikbergi hoolealused hoidsid edu ja kuigi Slovakkia suutis 15:24 seisus kaks geimpalli päästa, siis kolmanda geimpalli vormistas Aganits võrgu pealt ära.

Teises geimis haaras Eesti taas juhtohjad, minnes ette 6:2. Juhkami lõi blokist auti, tehes eisuks 8:3, mille peale kasutas Vanmedegael ära oma esimese mõtteaja teises geimis. Slovakid suutsid kaotusseisu vähendada 7:10 peale. Lähemale aga mitte ning pärast paari eestlaste edukat rünnakut võttis slovakkide peatreener 9:15 kaotusseisust uuesti aja maha.

Eestlaste mängurütmi see suurt ei mõjutanud ning eduseis kasvatati korra seitsmepunktiliseks (18:11). Seejärel said slovakid kaks punkti järjest ja Rikberg võttis time outi. Järgmisel pallingul servis vastaste Filip Gavenda palli pikaks. Slovakid püsisid mängus ning jõudsid kolme punkti kaugusele (20:23). 24:20 seisult Eesti esimest geimpalli ära ei kasutanud, aga järgmisel vormistas äsja vahetusest sekkunud Robert Viiber geimivõidu 25:21.

Kolmas geim algas tasavägise punkt-punkti mänguga. Eesti oli punkti-kahega peal, kuid suuremat edu alguses kätte ei saanud. 9:8 seisult tegid võõrustajad 4:0 spurdi, minnes juhtima 13:8.

16:12 eduseisus otsustas Rikberg korra aja maha võtta. Slovakid said seejärel vahe veel väiksemaks (14:16) ning Rikberg võttis teise time outi. Vastased jõudsidki viigini 16:16, aga seejärel haaras Eesti taas väikse edu (19:17). Eestlased mängisid otsustavaid punkte rünnakul kindlalt ning läksid juhtima 24:19. Valentin Kordas eksis esimesel matšpallil serviga, aga järgmisel pallivahetusel pani Karli Allik matšile võiduka punkti.

Eesti resultatiivseim oli Aganits 14 punktiga (+13), kuus punkti tõi mees blokist. Allik panustas võitu 11 (+7) ja Kordas 10 (+2) punkti. Slovakkide poolel kogusid kahekohalise punktiarvu Jakub Ihnat (11 p; +1) ja Filip Gandeva (10 p; +2).

Eesti koondis, kes laupäeval kaotas avavoorus Soomele 0:3, jätkab Kuldliigat laupäeval võõrsil Tšehhi vastu.