Portaali andmetel on kokkulepe lähedal ja Bilbao loodab, et lepinguni jõutakse lähitulevikus.

Bilbao lõpetas Hispaania kõrgliiga põhiturniiri 14 võidu ja 20 kaotusega, 18 võistkonna hulgas saadi 12. koht. Võistkonna tuumikusse kuulusid Rootsi koondislased Ludde Hakanson ja Denzel Andersson, NBA kogemusega tsenter Jeff Withey, hooajal 2020/21 Riia VEF-is mänginud atleetlik pikk Michale Kyser ja USA tagamees Adam Smith.

Encestando teatel lahkuvad Withey ja Kyser klubist, Anderssoniga on juba uus leping sõlmitud ning jätkata soovitakse ka Smithiga. Kogenud peatreener Jaume Ponsarnau sõlmis Bilbaoga lepungu kuni 2025. aasta suveni.

24-aastane Kullamäe mängib praegu Leedu kõrgliigas Panevežyse Lietkabelises, eelmised hooajad veetis ta aga Hispaanias. Hooajal 2019/20 ja 2020/21 mängis ta esiliigas vastavalt Real Canoe ja Palma ridades, eelmisel hooajal esindas ta kõrgliigas mänginud Burgost.

Burgoses Kullamäel kõige paremini ei läinud. Ta sai platsile hooti - 15 Hispaania kõrgliiga mängus viskas ta keskmiselt 10,4 minuti jooksul 3,3 punkti.

Lietkabelises on Kullamäe teinud elu parima hooaja. Leedu liigas on ta visanud keskmiselt 13,2 punkti, EuroCupil tõi ta võistkonna kasuks keskmiselt 11 punkti.

***

Panevežyse Lietkabelis kaotas Leedu meistrivõistluste pronksiseeria esimeses mängus koduväljakul Jonavale 80:89. Lietkabelis veetis osa teisest poolajast enam kui kümnepunktilises kaotusseisus, kuid neli minutit enne lõppu mindi ühe punktiga juhtima (77:76). Kohtumise lõpp kuulus siiski Jonavale.

29 minutit mänginud Kullamäe viskas 15 punkti, võttis 2 lauapalli, andis 3 söötu ja tegi 4 pallikaotust. Viiest kahepunktiviskest ei läinud sisse ükski, kolmeseid tabas ta kuuest neli ja vabaviskeid viiest kolm.

Lietkabelise resultatiivseim oli 19 punktiga Gediminas Orelik, Jonava kasuks viskas 22 punkti Glynn Watson.

Kolme võiduni peetava pronksiseeria teine matš peetakse reedel Jonavas.