Austerlannad pääsesid avageimis korra ette 2:1, aga peagi haarasid eestlannad mitmepunktilise eduseisu. 4:10 kaotusseisus võttis Austria peatreener Roland Schwab aja maha. Eestlannade hoogu see ei vähendanud ja võõrustajad suutsid eduseisu kasvatada. 11:20 kaotusseisus võtsid vastased uuesti aja maha. Eesti võitis avageimi 25:15.

Teises geimis jätkas Eesti naiskond hea hooga ning pääses kiirelt 6:1 juhtima. Peatreener Alessandro Orefice hoolealused hoidsid edu ja läksid ette 11:4. Sel hetkel võttis Schwab geimis juba teist korda mõttepausi, aga Eesti rünnakule austerlannad ka edaspidi rohtu ei leidnud. Teise geimi võitis Eesti veel kindlamalt 25:8.

Kolmas geim algas sarnaselt kahele esimesele. Eestlannad tegid 4:3 seisus 3:0 spurdi ning Austria peatreener võttis taas aja maha. Sedapuhku püsisid austerlannad kauem mängus, vähendades kaotusseisu korra kahele punktile (12:14). Seepeale pääsesid eestlannad ette 17:12, aga kolm järgmist punkti kuulusid vastastele. Seejärel kasutas Orefice esimest korda time outi võimalust.

Üle pika aja jõudsid vastased 18:18 seisul viigini. Tasavägine mäng jätkus, aga austerlannad ei pääsenud geimi enam kordagi juhtima. 23:22 seisus kasutas Orefice ära oma teise mõtteaja. Eesti koondis hoidis nappi edu ning võitis kolmanda geimi lõpuks 25:23.

Eestlannade resultatiivseim oli Kertu Laak 18 punktiga (+13). Liis Kullerkann lisas 13 (+13) punkti, Kristiine Miilen panustas võitu 12 silma (+6). Austria poolelt keegi kahekohalise punktiarvuni ei jõudnud. Resultatiivseim oli üheksa silmaga Emma Hohenauer (-2).

Hõbeliigat võitudega Läti ning Austria üle alustanud Eesti naiskond hoiab A-grupis kahe võiduga liidrikohta. Laupäeval mängivad naised võõrsil Põhja-Makedooniaga, kes läheb täna vastamisi Lätiga.