Pikalt oli õhus võimalus, et Messi siirdub suvel Saudi Araabiasse. Tema palkamisest on huvitatud sealne suurklubi Al-Hilal. Väidetavalt on Al-Hilal valmis maailmameistrile kahe hooaja eest maksma miljard eurot.

Nüüd kirjutab L’Equipe, et välja on mõeldud uus skeem, mis meeldiks Messile rohkem. Pikalt on räägitud, et Messi sooviks ideaalsid uuesti liituda FC Barcelonaga, kuid Kataloonia suurklubil ei ole lihtsalt vajalikku palgaraha.

Prantslaste teatel tormab appi Miami Inter. Vastavalt praegusele kokkuleppele sõlmiks Messi lepingu MLS-is palliva Interiga. Seejärel laenaks USA klubi aga vutimehe Barcelonale. Laenulepingu pikkuseks oleks 18 kuud ehk Messi siirduks MLS-i 2025. aasta hooaja alguseks.

Messi soovib väidetavalt karjääri jätkata Euroopas, et olla 2024. aasta suvel peetavaks Copa Americaks heas hoos.

35-aastane Messi on tänavusel hooajal PSG eest pidanud 40 kohtumist ning löönud selle ajaga 21 väravat. PSG on endale kindlustanud ka Prantsusmaa meistritiitli. Detsembris Kataris toimunud MM-il vedas Messi Argentina kolmandat korda maailmameistriks. MM-finaalturniiril skooris Messi seitsme kohtumisega seitse korda.