Põhihoojal teise koha saanud Baskonia oli esimese poolaja järel taga 40:46 ja initsiatiivi ei suudetud haarata ka hiljem. Viimastel minutitel enam mängu päästa ei õnnestunud ja nii tuleb tõdeda, et sel hooajal jäädi hoolimata kohati suurepärasest mängupildist suurte saavutusteta.

Kotsar viskas Baskonia kasuks 30 minutiga 12 punkti, võttis 8 lauapalli, andis 2 söötu, tegi 3 vaheltlõiget ja kogus efektiivsusnäitajaks mängu parimana 25. Ta tabas kõik viis kahepunktiviset ja kaks vabaviset. Raieste mänguaega ei saanud.

Baskonia resultatiivseim oli 16 punktiga Markus Howard, 15 punkti ja 6 söötu lisas Darius Thompson ning 14 punkti Rokas Giedraitis. Badalona kasuks viskas 22 punkti Kyle Guy.

Just Badalona Joventutile kaotas Baskonia ka Hispaania karikasarja veerandfinaalis. Euroliigas tuli Baskonial leppida üheksanda kohaga, veerandfinaalist jäädi esimesena välja.

Badalona esindusmeeskonna juures treenis kogu hooaja jooksul Kasper Suurorg. Poolfinaalis kohtub Badalona kas Madridi Reali või Gran Canariaga. Seda seeriat juhib mängudega 1:0 valitsev Euroliiga meister Real.