„Te kõik nägite Jordanit mängimas enne, kui mina tulin Bullsi. Te kõik nägite teda mängimas... Temaga oli kohutav mängida. Ta mängis ainult üks ühele ja võttis halbu viskeid. Kuid ühtäkki minu tulekuga saime meeskonnaks, mis hakkas võitma. Kõik unustasid, et kes ta tegelikult oli. Jordan polnud tippmängija, vaid ta oli hea skoorija,“ ütles Pippen hiljuti podcastis Gimme the Hot Sauce.

Chicago Bulls võitis aastail 1991 kuni 1993 kolm järjestikust NBA tiitlit. Motivatsiooni kaotanud Jordan siirdus seejärel kaheks hooajaks pesapalli mängima. Kui Jordan naasis korvpalliväljakule, siis võitis Bulls aastail 1996 kuni 1998 taas kolm järjestikust tiitlit. Ajalooliselt loetakse Jordanit läbi aegade parimaks mängijaks.

Jordani ja Pippeni suhe on kõrvaltvaatajale nagu Batmani ja Robini kooslus. Esimene on täht, aga ilma teiseta ka ei saa. Kuid viimasel ajal on kahe mehe suusad avalikult ristis. Tõenäoliselt oli põhjuseks hiljutine „The Last Dance“ dokumentaal, kus 1998. aasta sündmused võeti kokku selgelt Jordani keskselt. Dokfilmi ilmumise järel on tulnud Pippenilt korduvalt sapiseid kommentaare.

Samas podcastis kiitis Pippen praegust NBA tähte LeBron Jamesi. „Statistiliselt on LeBron parim, kes kunagi on korvpalli mänginud. Temaga ei saa kedagi võrrelda. Mitte kedagi. Kas see teeb temast parima mängija, kes kunagi seda mängu mänginud?“ küsis ta.

Loomulikult tekitasid 57-aastase endise mängija väljaütlemised furoori. Mõned päevad hiljem üritas Pippen öeldut Instagramis natuke leevendada. „Alandlikult alustades jõudsin kuue NBA tiitlini, kahe olümpiakullani, kuulsuste halli ja viisin Bullsi ajaloos enim play-offi võite võtnud meeskonnani. Kõigile kangelastele, keda ei panda tähele... terviseks!“ kirjutas ta.