Prantsusmaa lahtiste esimene ring pakkus suurüllatuse, kui 23-aastane Brasiilia tennisist Thiago Seyboth Wild saatis maailma edetabelis teisel kohal oleva Daniil Medvedevi kohvreid pakkima. Turniiri teisena asetatud Medvedev kaotas viis setti kestnud matši 6 : 7, 7 : 6, 6 : 2, 3 : 6, 4 : 6.

Sealjuures tegi maailma 172. reket Wild Prantsusmaa lahtistel debüüdi. Kuid kõneainet pakub ka tribüünidel toimunu, sest venelane Medvedev oli hädas publikuga. Tribüünidel istunud inimesed olid häälekalt tema vastu ning mitmel korral lasti venelasele vilet.

Väljavilistatud ja muidu negatiivseid hüüdeid saanud Medvedev läks olukorrast ilmselgelt närvi. Ta küsis ka kohtunikelt abi, ent nemadki ei saanud aidata. „Mul on tunne, et ma ei mänginud halvasti, vaid vastane väga hästi,“ tõdes matši järel 27-aastane Medvedev. „Kui ta jätkab sarnaselt mängimist, siis ta on hooaja lõpuks maailma 30 parima tennisisti seas. Ma loodan, et see läheb nii, sest muidu tekib küsimus, et miks ta täna nii hästi mängis. Kuid muidugi olen pettunud.“