Meeste konkurentsis tuli teiste seas Kõrvemaa metsade vahele kuuekordne maailmameister Paul McBeth, kes on finaalringi eel 21. kohal.

Naiste seas võitis Teele Toomsalu, kes jagas enne viimast päeva esikohta Kaidi Allsaluga. Mõlemad läksid rajale koguskooriga +2 viset parile. Järgnesid Anneli Tõugjas-Männiste (+3 viset parile) ja Kristi Unt (+6 viset parile). Toomsalu lõpetas võistluse +2-ga, Tõugjas-Männiste jäi temast maha vaid ühe viskega. Kolmas oli Allsalu (+4).

Naiste võistluse viimane päev:

Meeste seas tõusis teise päevaga liidriks Mauri Villmann, kelle koguskoor on -20 viset parile. Temaga ühineb liidergrupis Nestori Tuhkanen, koguskooriga -17 viset PARile. Samuel Hänninen ja Mikael Häme viigistasid koguskooriga -16, kindlustades oma kohta liidrikaardil. Meeste liidrid lähevad rajale kell 15.30.

Ajakava

Pühapäev, 4. juuni. Võistlus algab 8.30, võistlejate stardijärjestus selgub teise päeva õhtul vastavalt tulemustele, parimad alustavad hiljem. Naiste esinelik stardib kell 9.30 ja meeste oma kell 15.30. Autasustamistseremoonia toimub umbkaudu kell 19.

Pealtvaatajatel on võimalik võistlejatega rajal kaasa jalutada. Teisalt võib ringi liikumata jälgida avaviskeid Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse kohviku terrassil, raja keskel kolmanda ja 16. korvi vahel aasal või viimaseid ja otsustavaid viskeid keskuse tiigiäärsel nõlval.