Arsenali särgis viie hooaja jooksul kokku 144 mängu pidanud Aršavin sai esmaspäeval 42-aastaseks ning Põhja-Londoni klubi soovis talle Twitteri vahendusel õnne, kirjutab Daily Mail.

Postituse juurde oli lisatud video kuulsast 4:4 viigimängust Liverpooliga, kus Aršavin lõi kõik neli Arsenali väravat. „Soovime sulle ilusat päeva, Andrei!“ seisis video juurde kirjutatud õnnitluses.

Arsenal kustutas selle postituse aga kiiresti, sest sellele järgnes suur kriitikalaviin ukrainlaste poolt. Üks kommentaator teatas Twitteris, et Ukraina sõja ajal on venelastele õnne soovimine lubamatu. Ta rõhutas, et „Aršavin esineb pidevalt Venemaa riiklikus televisioonis ning on lubanud ka ise sõtta minna, kui selleks tekib vajadus“.

Arsenali postitus oli seda ootamatum, et nende klubis mängib ka Ukraina tippjalgpallur Oleksandr Zinchenko, kes on korduvalt Venemaa sõjategevust karmilt hukka mõistnud.

Üks ukrainlane säutsus Twitteris: „28. mail ründas Venemaa armee rakettidega Žõtomõri regiooni, mis on Alex Zinchenko kodu, 29. mail soovib Arsenal venelasele Andrei Aršavinile õnne. Kuidas peavad Zinchenko ja teised ukrainlased ennast tundma, Arsenal?"

Jaga
Kommentaarid