Kanepi (WTA 76.) vastaseks on Madison Keys (WTA 20.), Kontaveit kohtub Bernarda Peraga (WTA 38.). Mõlemad eestlannade vastased on ameeriklannad.

Ajakava kohaselt peab Kanepi oma mängu 14. väljaku esimese matšina. Samal ajal algab ka Kontaveidi ja Pera kohtumine 12. väljakul.

Kui Kanepil õnnestub Keysi võita, läheks ta teises ringis vastamisi kas kvalifikatsioonist põhitabelisse pääsenud ameeriklanna Kayla Day'ga (WTA 138.) või korraldajatelt põhiturniirile vabapääsme saanud prantslanna Kristina Mladenoviciga (WTA 165.). Nende mäng on paigutatud turniiri suuruselt kolmanda areeni (Court Simonne-Mathieu) avamänguks (samuti kl 12).

Kontaveiti ootaks edu korral teises ringis kohtumine ukrainlanna Dajana Jastremska (WTA 144.) või horvaaditari Donna Vekiciga (WTA 22.). Esimene neist on läbinud kvalifikatsiooni ehk saanud Pariisis juba kolm võitu. Nende mängu alguseks 8. väljakul on samuti 12.00.

Delfi on Pariisis kohapeal ning vahendab eestlannade matše homme tekstipõhises otseülekandes. Eestimaa pinnal on mängud nähtavad tasulisest Eurosport Playerist.