Kristofferson osales tänavu Tagai Racing Technology meeskonna poolt ette valmistatud Citroen C3 Rally2 autoga hooaja kolmel esimesel EM-rallil. Kuid sel nädalal teatas rootslane, et ta tõmbab hooajale joone alla.

„Otsuse taga on mitu väikest erinevat põhjust. Mu enesetunne polnud parim võimalik, eelarve kokku saamisega olid varasemast suuremad mured ja maailmas on olukord keeruline. Muidugi oleksin lootnud paremat hooaega ja fantastilisi tulemusi, kuid kahjuks seda ei juhtunud,“ ütles 32-aastane Kristensson pressiteates.

„Olen mitu aastat võidelnud ja õppisin sellest, et sa ei tohi teha midagi, mis ei tundu 100% õige. Lõpetamise otsus on aus kõigi asjaosaliste suhtes,“ lisas ta. „Asi pole selles, et ma ei tahaks ralliautoga sõita. Soov ja rõõm on endiselt olemas. Tööd tuleb aga teha õigesti.“

Rootslase hooaja algus EM-sarja oli üsna kahvatu. Avaetapil Portugalis oli ta üheksas, teisel etapil Kanaari saartel 13. ja möödunud nädalavahetusel peetud Poola rallil ta finišisse ei jõudnud.

Kristenssoni karjääri tipphetk oli 2020. aastal, kui ta koroonapandeemia tõttu lühendatud hooajal võitis neljast JWRC-etapist kolm ning tuli juunioride maailmameistriks. ERC-hooaeg jätkub juuni keskel toimuva Läti ralliga.