Põhiturniiri teisena lõpetanud Baskonia alustas kohtumist kahvatult ning avaveerand kaotati 16 : 28. Teisel veerandajal jäädi halvimal juhul koguni 16-punktilisse kaotusseisu, kuid poolajaks suudeti siiski vahe vähendada üheksale punktile 39 : 48.

Mängu kolmas veerandaeg kulges punkt-punkti heitluses ning kõigile üritustele vaatamata ei suutnud Kotsari ja Raisete koduklubi vahet vähendada. Nii mindi otsustavale veerandajale vastu seisus, kus tagasi tuli mängida 12-punktiline kaotusseis. Kohtumise lõpus tekkiski väike lootus, kui Baskonia suutis vahe vähendada viiele punktile 89 : 94. Paremat närvi lõpusekunditel näitasid Siiski Joventuti mängumehed, kes kindlalt vabaviskeid realiseerides seeria avamängu võidu võtsid.

Baskonia parim oli Markus Howard, kelle saldosse kogunes 28 punkti, üks lauapall ja üks resultatiivne sööt. Teda toetasid leedukad Sedekerskis ja Giedraitis vastavalt 14 ja 13 punktiga. Kotsari ja Raieste panus jäi seekord tagasihoidlikuks. Kotsari saldosse kogunes 24 mänguminutiga kaks punkti, kolm lauapalli ja üks resultatiiven sööt. Sander Raieste platsile ei pääsenud.

Badalona Juventuti resultatiivseim oli üleplatsimehena ameeriklane Kyle Gay, kes kostitas kodumeeskonda 36 punktiga.

Veerandfinaalseeria teine kohtumine toimub teisipäeval Badalona koduväljakul. Baskonial on selles kohtumises selg vastu seina, sest kaotuse korral on Eesti koondislaste koduklubi hooaeg lõppenud.