Verstappen, kes ütles, et ta „põrus päris kõvasti“ oma parimal ringil, oli viimase kvalfikatsiooni sessiooni kahes esimese sektoris Alonsost aeglasem, kuid viimase sektori sooritus tõi talle kokkuvõttes Aston Martini piloodist Fernando Alonsost parime aja.

Ferrari sõitja Charles Leclerc ja Alphine´i piloot Esteban Ocon hoidsid samuti sessiooni viimastel minutitel esikohta, kuid Alonso ja Verstappeni kiiremate aegade tõttu stardivad nad pühapäevasel võistlusel vastavalt kolmandalt ja neljandalt kohalt.

Verstappeni Red Bulli meeskonnakaaslane Sergio Perez alustab Monaco GP-d viimaselt kohalt pärast esimeses sessioonis väljakukkumist. Mehhiklane ei suutnud oma teisel ringil piisavalt aeglustada, libises külili ja põrkas vastu rajapiirdeid. Löök kahjustas tema Red Bulli esi- ja tagavedrustust ning auto külgmist hooba. Mehhiklane ei saanud kvalifikatsiooni jätkata.

Kvalifikatsiooni viienda koha teenis Carlos Sainz ja kuuenda koha Mercedese piltoot Lewis Hamilton. Seitsmendana lõpetas Pierre Gasly ja kaheksandana Goerge Russell.

Kõiki tulemusi saate vaadata siit.

Homne põhisõit algab Eesti aja järgi 15.00.