Avapoolaega alustasid mõlemad võistkonnad võrdselt ning raamidesse jõudnud löökide vahe oli 2:1 Hispaania kasuks.

Prantsusmaa esimene ja ainus lubav võimalus avapoolajal tuli 18. minutil, kui Liana Joseph konksutas end mitmest vastase mängijast mööda ning pääses karistusala joone juurest löögile, teatab Jalgpall.ee. Hispaanlaste väravavaht Alazne Estensoro oli valmis ja püüdis palli.

Poolaja keskel tekitas prantslaste kastis elevust Hispaania ründaja Pau, kes pääses kahes järjestikus olukorras löögile. Mõlemal korral oli löök liiga pehme ning pall lõpetas puurilukk Alyssa Fernandes kinnaste vahel.

Kohe teise poolaja alguses konksutas Hispaania mängija Vicky Lopez 16-kasti lähistel ja saatis värava poole teele kauglöögi, mis läks napilt üle värava. 49. minutil sai hoo sisse Prantsusmaa ning ründaja Liana Joseph suutis hispaanlaste värava all tekitada ohtlikke olukordi. Pall jõudis 52. minutil ka väravavõrku, kuid küljekohtunik fikseeris suluseisu.

Prantsusmaa asus 64. minutil kohtumist juhtima, kui Joseph väravavahiga 1-1 olukorras silmitsi seisis ning palli võrku toimetas. Täpselt 10 minutit hiljem mängis Prantsusmaa pika palli ette Josephi jalale, kes pääses kaitsjate vahelt läbi ning mängis enesekindlalt väravahist mööda. Pall oli võrgus ning Prantsusmaa suurendas eduseisu kahele väravale.

77. minutil mängisid hispaanlased oma kastis määrustevastaselt ning Prantsusmaa lõi oma kolmanda värava penaltist, mille realiseeris Maeline Mendy, lüües palli vasakusse alla nurka. Minut hiljem lõi Hispaania ühe tagasi, kui täpse jalaga oli nr Vicky Lopez.

80. Minutil pääses Lopez nurgalöögijärgses olukorras taas karistusala keskosast löögile ning kahe minutiga oli Hispaania suutnud Prantsusmaale kaks tagasi lüüa.

Lõpuminutitel punase kaardi tõttu kümnekesi jäänud Hispaania Prantsusmaale viigi- või võiduväravat lüüa ei suutnud ning nii seisis lõpuvile kõlades tablool 3:2 Prantsusmaa kasuks.

Prantsusmaa jaoks on tegemist nende esimese Euroopa meistritiitliga ajaloos.