Neuville jäi Portugali rallil viiendaks, samal ajal kui tema tiimikaaslased Dani Sordo ja Esapekka Lappi said vastavalt teise ja kolmanda koha.

Kuigi Neuville'i tulemuses mängis suurt rolli ka viimasel päeval tekkinud tehniline probleem, siis tegelikult oli tal juba enne seda keeruline Sordo ja Lappi tempos püsida.

Belglase sõnul peitus põhjus vales seadistuses. „Portugali nädalavahetus oli meie jaoks keeruline. Mul oli võrreldes Dani ja Esapekkaga erinev seadistus ning me arvame, et see oli ka üks põhjustest, miks mul oli auto juhitavuse ja tasakaaluga raskusi,“ rääkis Neuville järgmisel nädalal toimuva Sardiinia ralli eel.

„Kui ma muudan oma auto seadistuse selliseks nagu tiimikaaslastel, siis see peaks aitama meil kiirust juurde leida ja ma kavatsen seda teooriat testida,“ lisas Neuville.

Itaalias teda aga midagi lihtsat ees ei oota. „Sardiinia esitab meile palju väljakutseid, millest kõige suuremad on kiirus ja rehvide kulumine. Kiiruskatsed on samuti keerulised, sest pinnas on robustne ning teed on kitsad ja tehnilised, nii et eksimisruumi pole kuigi palju,“ rääkis Belglane, kes hoiab viie etapi järel MM-sarjas viiendat kohta. Liider Kalle Rovanperäst (Toyota) jääb ta 30 punkti kaugusele.

Sardiinia ralli kestab 1.-4. juunini.