2000. aasta Sydney olümpial võistelnud Binkowski on praegu kodutu ja elab Varssavi tänavatel, vahendab Poola väljaanne Sport.pl.

Oma sportlaskarjääri ajal elas Binkowski Kanadas, kuhu ta kolis 13-aastaselt. Kui ta viis nädalat tagasi Poolasse naasis, algasid probleemid. Kuna poksija Kanada pangakaart blokeeriti, polnud tal võimalust eluaseme eest maksta.

„See olukord ei ole minu süü. Mul pole kolm nädalat juurdepääsu oma pangakontole olnud. Minu kaart on aegunud. Ma ei taha teie abi. Ma saan hakkama,“ ütles Binkowski.

Poolakas lisas, et on üle päeva käinud Kanada saatkonnas uut pangakaarti küsimas. Seni pole tema taotlust rahuldatud.

Kuulujuttude kohaselt on Binkowski raskused tingitud alkoholismist ja narkootikumide tarvitamisest. Endine poksija eitab seda kõike.

„Olen olümpiasportlane, mitte alkohoolik. Vahel joon natuke, näiteks sünnipäeva või aastavahetuse tähistamiseks. Ma pole kunagi raskeid narkootikume puutunud,“ kinnitab ta.

Binkowski probleemid algasid juba Kanadas, kus tal on eksabikaasa korraldusel keelatud oma lastele läheneda. Kuna ta on seda korduvalt rikkunud, on poolakas mitu korda vangis istunud.