Reinar Halliku Korvpallikool (RHKK) teatas, et koostöö BC Tarvasega jäi katki, sest nende tulevikunägemus ei kattu.

„Kui seni on meedias ilmunud artiklite põhjal võinud jääda mulje, et Reinar Hallik on otseselt meistriliiga mängiva Tarva korvpallimeeskonna muutuste taga, siis reaalsuses pole see nii olnud ja hetkel ei saa ka olema. Visioonid BC Tarvase jätkavate juhtide, ettevõtja Mart Riga ja endise korvallikohtuniku Tanel Susloviga uueks hooajaks kokku ei läinud ja RHKK otsustas, et keskendub uuel hooajal eelkõige korvpallikoolija noortespordi edendamisele Virumaal,“ seisab Reinar Halliku Korvpallikooli pressiteates.

RHKK jätkab ka uuel hooajal meeldivat koostööd Vinni valla ja Vinni-Pajusti Gümnaasiumiga koos oma kõrgetasemeliste treenerite Alessio Landra, Andres Sõbra ja Reinar Hallikuga.

„Oleme väga optimistlikud, et korvpallihuvi Lääne-Virumaal ei kao ja omalt poolt soovime palju edu BC Tarvale ja nende eestvedajatele ning ei välista ühtegi koosööd tulevikus,“ lisatakse RHKK avalduses.

Reinar Halliku Korvpallikool on vaid mõne aastaga oma vanuseklassides jõudnud Eesti tippu – lõppenud hooajal olid nad U16 vanuseklassis nii Eesti karikavõitjad, Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) turniiril final fouris ja Eesti meistrivõistluste hooaeg lõpetati vägagi auväärse teise kohaga Audentes SK järel. Lisaks oldi nii U18 vanuseklassi kui ka esiliiga meeskonnaga final fourist vaid ühe võidu kaugusel.