39-aastane Iniesta ei plaani aga veel karjääri lõpetada. „Ma tahan mängimist jätkata, sest tunnen, et olen selleks veel võimeline. Aga eks pärast selle peatüki lõppu ole näha, mis on võimalik,“ rääkis Iniesta.

2018. aastal Jaapanisse siirdunud Iniesta sõnul otsustas ta klubist lahkuda vähese mänguaja tõttu: „Ma tahan karjääri lõpetada väljakul mängides ja loodetavasti see juhtub. Treeneril olid siin teised prioriteedid ning ma austan ja mõistan teda,“ lisas Iniesta, kes on sel hooajal Jaapani kõrgliigas pidanud kõigest kolm kohtumist.

Visseli ridades on Iniesta saanud kirja 133 mängu, 26 väravat ja 25 resultatiivset söötu. 2019. aastal krooniti ta Jaapani karikavõitjaks ning aasta hiljem lisandus auhinnakappi ka Jaapani superkarikas.

Iniesta lahkumismäng toimub 1. juulil, kui Vissel võõrustab Sapporo Consadolet.

Kuigi Iniesta ei osanud oma järgmist koduklubi veel nimetada, siis väidetavalt on tema teenetest huvitatud nii mitmed Lähis-Ida kui ka MLS-i meeskonnad.

Enne Jaapanisse siirdumist kuulus Iniesta pikalt Barcelona hingekirja, kus ta võitis 16 aasta jooksul neli Meistrite liiga tiitlit, üheksa Hispaania meistritiitlit, kuus Hispaania karikat, seitse Hispaania superkarikat, kolm UEFA superkarikat ja kolm klubide MM-tiitlit.

Hispaania koondist esindas ta kokku 131 korda ning lõi selle aja jooksul 13 väravat. Tema kuulsaimaks tabamuseks võib pidada 2010. aasta MM-i finaalis löödud 1:0 võiduväravat Hollandi üle. Lisaks tuli Iniesta 2008. ja 2012. aastal Hispaania koondisega Euroopa meistriks.