Westminsteri kohtusse jõudnud juhtum sai alguse peost, mille korraldas Mounti klubikaaslane Ben Chilwell, vahendab Daily Mail.

24-aastane Mount kohtus seal 22-aastase suunamudija Orla Sloaniga ning prokurör Jason Seetali sõnul olid noored ka vahekorras.

Pärast üheöösuhet hakkas neiu aga Mounti ahistama. „Nad vestlesid kuus kuud, aga pärast seda mõistis Mount, et suhtest ei saa asja, ning ta otsustas asjale punkti panna,“ rääkis Seetal.

Paraku hakkas Sloan jalgpallurit kirjadega pommitama ning Mountil ei jäänud lõpuks muud üle kui naise number blokeerida. Sloanit see paraku ei takistanud ning ta ostis lõpuks koguni 21 erinevat SIM-kaarti, et Mountile sõnumeid saata.

„Ma ei osta enam süüa, et saaksin rohkem numbreid osta,“ kirjutas ta ühe Mountile saadetud pildi alla.

„Sul tuleb mu vabandus vastu võtta, sest muidu avad sa uue peatüki, mis kannab nime „kuratlik neiu“. Lase mul vabandust paluda ja kõik korda teha,“ ähvardas naine.

Viimases hädas otsustas Mount kohtu poole pöörduda. „Ta teab, kus ma elan ja trenni teen. Ma kardan, et kui ta minuga enam ühendust ei saa, siis võib treeningkeskusesse tulla,“ lausus Mount kohtule antud tunnistuses.

Viimaks jättis Sloan ta rahule, kuid ahistamine sellega ei piirdunud, sest naise järgmiseks sihtmärgiks sai Mounti endine tiimikaaslane Billy Gilmour, kes samuti Chilwelli korraldatud peol käis.

„See mõjus mulle väga negatiivselt. Ma ei suutnud magada ning pidin unerohtu kasutama,“ rääkis 21-aastane Gilmour.

„Ma sain temalt pidevalt sõnumeid. Olin uues linnas ja ei tundnud seal kedagi. Tema kirjade toon oli väga murettekitav,“ lisas šotlane, kes vahetas eelmisel suvel Chelsea mänguvormi Brightoni oma vastu.

Piirkonna kohtunik Neeta Minhas hoiatas Sloanit, et teda võib jälitustegevuse tõttu vangistus oodata.

Kohus langetab otsuse 20. juunil.

Sloanil on Instagramis üle 80 000 jälgija. Eelmisel aastal antud intervjuus rääkis ta, et tegi palgatööga lõppu, sest teenis alasti kummikommide söömise eest üle 57 000 euro.