Endine vormel 1 sarja täht Coulthard meenutas podcastis Formula For Success kokkupuudet Portugali etapiks valmistunud Rovanperäga. „Sain sõita soomlasest rallitšempioni kõrval. Ta on 22, kuid näeb välja 15. Aga ta on juba maailmameister,“ alustas šotlane, kes võistles vormel 1 sarjas aastail 1994 kuni 2008.

Coulthardi sõnul on vormel 1 autos istumine võrreldes Rally1 masinaga nohu. „Esmalt sõitsime seitse kilomeetrit ühes suunas, misjärel sõitsime sama teekonna tagasi. Muidugi usaldasin teda täielikult, aga ma pole kunagi nii hirmul olnud. Sõitsime kruusal ja ümberringi olid puud. Ma pole kunagi nii väga tahtnud, et miski asi kiiresti lõppeks,“ meenutas ta.

52-aastase šotlase sõnul pakkus rallipiloot, et võiks teha veel ühe ringi. Coulthard sellega päri polnud. „Tegin kiirelt turvavöö lahti, et ta sõitu ei alustaks,“ rääkis ta naerdes.

Karjääris 13 vormel 1 etappi võitnud Coulthardile jätsid rallisõitja oskused unustamatu mulje. „Need poisid on meeletult andekad. Nende sõiduoskused on tasemel, mis kõrval vormel 1 piloodid on amatöörid,“ kiitis Coulthard.