Monaco GP-le eelneb tavapärane heategevusmäng, kus Charles Leclerci, Pierre Gasly ja Fernando Alonso kõrval võttis osa ka Carlos Sainz jr. Hispaanlane sai aga matšis osaleda vaid täistunni, mille järel ta vahetati välja ning tema parem jalg teibiti kinni.

Loomulikult olid vormel 1 fännid mures, kas Sainz saab sellel nädalavahetusel Monacos startida. F1 ajakirjanik Giuliano Duchessa tõdes, et mures on ka taustajõud ning mehe jala seis saab selgeks kolmapäeva hommikul.

Ferrari ja Sainzi fännide õnneks pääses piloot vaid ehmatusega. „Õnneks sai Carlos vaid sinika. Kõik tundub olevat korras,“ teatas Duchessa.

Ferrari tänavune hooaeg pole olnud kuigi roosiline. Viie etapi järel on Sainzil koos 34 ja tema tiimikaaslasel Charles Leclercil 34 punkti, millega nad on hooaja kokkuvõttes vastavalt viiendal ja seitsmendal kohal. Järjekordse MM-tiitli suunas kihutab Red Bulli esipiloot Max Verstappen, kellel on kaukas 119 silma.

Monaco GP võitja selgub pühapäeval. Delfi hoiab sündmustel silma peal otseblogi vahendusel, etapi järel võetakse sündmused kokku podcastis „Ringiga ees“.