37-aastane Kanepi tegi mängu esimese murde, kui asus avasetis 5:3 juhtima. Sealt edasi kaotas aga eestlanna kaks oma servigeimi järjest ja kogu seti 5:7.

Teises setis jäi eestlanna vastase murde järel 1:2 kaotusseisu, kuid suutis siis võita kaks prantslanna pallingugeimi järjest. Paraku vastas endine juunioride esinumber Burel kohe omapoolse murdega ja viigistas seisu. Kanepi jõudis 5:4 eduseisus ka ühe settpallini, ent prantslanna päästis selle ja viis mängu kiiresse lõppmängu. Lõppmängus oli 22-aastane Burel ülikindel ja võitis koguni 7:0.

Kanepi lõi ligi kaks tundi kestnud kohtumise jooksul ühe ässa, tegi kolm topeltviga (Burelil täpselt samad näitajad) ning suutis viiest murdepallist realiseerida kolm. Burel sai murdevõimalusi 11, millest kasutas ära neli.

Kanepi tegi 45 ja Burel 35 lihtviga, äralööke kogunes Kanepil 24 ja Burelil 19. Mängu üldpunktid jäid prantslanna kasuks 82:72.

Kanepi oli avaringis alistanud hiinlanna Wang Xinyu (WTA 60.) tulemusega 6:3, 6:2, Burel oli samal ajal 7:6 (5), 7:5 parem rumeenlannast Sorana Cirsteast (WTA 31.).

Kanepi osaleb Prantsusmaal ka paarismängus. Tema partneriks on venelanna Angelina Gabujeva (WTA 104.).

Kanepi on tänavu WTA turniiridel võitnud neli ja kaotanud 11 mängu.

Prantsusmaa turniiril tegi eestlannadest kaasa veel Elena Malõgina (WTA 362.), kes tunnistas avaringis austraallanna Kimberly Birrelli (WTA 111.) 6:2, 6:3 paremust.

Otseblogi: