Üleminekuturuga hästi kursis olev ajakirjanik Fabrizio Romano andis teada, et Liverpool on peagi lepingut allkirjastamas argentiinlasest poolkaitsja Alexis Mac Allisteriga. Mac Allister oli Kataris peetud MM-il Argentina koondises põhitegijate seas.

24-aastane Mac Allister kuulub praegu Premier League’i tiimi Brighton & Hove Albioni ridadesse, kellega ta liitus 2019. aastal. Brighton & Hove Albioni koosseisus on ta aastate jooksul pidanud 109 kohtumist ning löönud 20 väravat. Seni on spekuleeritud, et Liverpool maksab poolkaitsja eest 70 miljonit eurot. Väidetavalt tahetakse leping ametlikuks teha võimalikult kiiresti, et teised huvilised ei jõuaks tehingusse sekkuda.

Argentina koondise ridades on poolkaitsja arvel 16 mängu ja üks värav. Oma seni ainsa tabamuse sai ta kirja MM-il matšis Poolaga.

Samal ajal on olulist allkirja saamas ka Manchester City. 32-aastase poolkaitsja Ilkay Gündogani leping ManCity’ga saab käimasoleva hooajaga läbi. Viimaste teadete kohaselt soovis ta klubist lahkuda ning liituda FC Barcelonaga, kes pakkus talle 2+1 aasta pikkust lepingut. ManCity oli seni pakkunud ainult aastast lepingupikendust. Gündogan on sel hooajal olnud taas suurepärases hoos ning The Timesi teatel pakub nüüd ManCity ka poolkaitsjale pikemat kontrahti. Ajalehe teatel kavatsebki Gündogan ManCity uue pakkumise vastu võtta.