Avaveerandi 32:20 võitnud Nuggetsi eduseis sulas poolajaks 58:55 peale. Seejärel kulges kohtumine tasavägiselt ning ka Lakersil olid omad võimalused. Matši lõpus tegu Nuggets aga 13:0 spurdi ning pani oma paremuse maksma.

Nuggetsi resultatiivseimaks oli Jamal Murray, kelle arvele kogunes 37 punkti. Lisaks võttis ta seitse lauapalli ning jagas kaaslastele kuus resultatiivset söötu. Nuggetsi suurim staar Nikola Jokic panustas võitu 24 punkti, kuus lauapalli ning kaheksa resultatiivset söötu.

„Üritame lihtsalt keskenduda ja võtta igast olukorrast maksimumi,“ sõnas Murray kohtumise järel. „Peame jätkama olukorra kontrollimist. Meistritiitli võitmiseks on vaja võita 16 kohtumist. Meil on vaja võita veel viis matši. Kindlasti annab Lakers praeguses olukorras endast maksimumi ja tuleb veel tõsiselt võitlema.“

„Ausalt öeldes ma ei karda. Siiski olen veidike mures. Neil on LeBron James ja ta on kõigeks võimeline,“ lisas omalt poolt Jokic.

Lakersi mänguvankrit vedas Anthony Davis 28 punkti ja 18 lauapalliga. LeBron James ja Austin Reaves lisasid mõlemad 23 punkti.

Seeria neljas kohtumine peetakse taaskord Los Angeleses. „Oleme nüüd olukorras, kus me ei tohi enam kaotada. Meie saatus sõltub ühest mängust,“ sõnas omalt poolt James.

Idakonverentsi finaalis on kaheksanda asetusega Miami Heat mängudega 2:0 juhtimas idakonverentsi teise paigutusega Boston Celticsi vastu. Seeria kaks järgmist matši peetakse Miamis.