Bayern jäi laupäeval koduväljakul RB Leipzigile alla 1:3. Serge Gnabry viis 25. minutil kodumeeskonna juhtima ja 1:0 ka avapoolaeg lõppes. Teine poolaeg oli aga külaliste pidu. 65. minutil viigistas Konrad Laimer kohtumise seisu. 76. minutil viis Christopher Nkunku külalised penaltist juhtima. 86. minutil vormistas Dominik Szoboszlai penaltist matši lõppseisu.

Bayern on 68 punktiga endiselt Bundesliga liider, kuid 67 punktiga teisel kohal oleval Dortmundi Borussial on üks kohtumine vähem peetud. Dortmund peab 33. vooru matši täna võõrsil Augsburgi vastu.

Bundesliga hooaja viimane voor peetakse 27. mail. Bayern sõidab sel päeval külla Kölnile. Dortmund mängib aga kodus Mainziga.

Seega on õhus reaalne võimalus, et kümnel eelmisel hooajal Bundesliga tiitli võitnud Bayern jääb tänavu trofeest ilma. Tiitlivõidu võtmed on praegu igatahes Dortmundi käes. Bayern jäi viimati Bundesliga tiitlita hooajal 2011/12. Toona võitis trofee just Dortmund. Dortmund oli parim ka 2010/11. Mõlemal nimetatud hooajal oli Dortmundi peatreeneriks Jürgen Klopp.