Hispaanlannad läksid kohtumist juba 9. minutil Marisa väravast juhtima ning enne poolajapausi sai ta kirja ka oma teise tabamuse.

Teisel poolajal olid täpsed veel Lorena Cubo, Elena Vazquez ja Alba Cerrato, enne kui Marisa vormistas 89. minutil kübaratriki.

Esimestes mängudes Šveitsile 0:4 ja Saksamaale 0:5 kaotanud Eesti jäi alagrupis kindlalt viimaseks. Hispaania sammus aga kolme võidu toel kindlalt poolfinaali. A-grupist pääses edasi ka Šveits, kes alistas viimases voorus 2:1 valitseva Euroopa meistri Saksamaa.

Hispaania läheb poolfinaalis vastamisi Inglismaaga, teise finalisti selgitavad Šveits ja Prantsusmaa.

„Mängijad ja inimesed, kes meid vaatamas käisid, nägid, et me olime kõikides mängudes viimaste minutiteni mängudes sees. Tänases tsipake vähem kui eelmistes, kuid olenemata sellest, et mingil hetkel tundus, nagu me hakkaksime ära vajuma, suutsid mängijad üleval teravusi tekitada,“ rääkis koondise peatreener Aleksandra Ševoldajeva.

„Kõige suurem asi, mida me peaksime kaasa võtma, on see, et me suudame olla distsiplineeritud ja võimelised olema mängus. Me saame tekitada ohtlikke olukordasid ja võita palle ohtlikes tsoonides. Kui seda suudavad selle vanuseklassi tüdrukud, suudavad seda ka U19 ja eriti A-koondise naised, kes lähevad sügisel Rahvuste liigat mängima. Ma loodan, et me inspireerisime sellega tüdrukuid ja naisi, et on võimalik ka Euroopa kõige raskemate vastaste vastu mängida ja teha seda korralikul tasemel.“

Vaata pikemat intervjuud peatreeneriga videost!