Tamperes läksid A-alagrupis vastamisi Soome ja Ungari. Võimsa viimase kolmandiku toel alistasid soomlased vastased tulemusega 7:1.

Võõrustajad viskas 13. minutil juhtima Mikko Lehtonen. Teise perioodi alguses kasvatas eduseisu New York Rangersis leiba teeniv Kaapo Kakko, kellele see oli turniiri esimeseks tabamuseks. Kõigest mõni minut hiljem tegi Balazs Sebok Ungari poolt seisuks 1:2. Selle skooriga teine kolmandik ka lõppes.

Viimasel perioodil korraldasid soomlased 11 547 pealtvaataja ees tõelise väravasaju. Atte Ohtamaa, Teemu Hartikainen ja Kasperi Kapanen viskasid kuue minutiga Soome ette 5:1. Lisaks sai käe valgeks Waltteri Merelä ning matši viimasel minutil vormistas 7:1 võidu Joel Armia.

Soomele oli see kahe kaotuse kõrvale kolmandaks võiduks ning 10 punktiga hoitakse hetkel A-grupis kolmandat kohta. Ungari on kahe punktiga tabeli eelviimane.

Riias jätkas võidukalt Läti hokikoondis, teenides kodus kahe kaotuse kõrvale kolmanda võidu järjest. Võõrustajad alistasid 3:2 Sloveenia.

Lätlased viis esimese kolmandiku keskpaigas juhtima Rihards Bukarts. Teise perioodi kaheksandal minutil viigistas Anze Kuralt seisu.

Järgmise kümnekonna minutiga olid Läti poolt täpsed Kaspars Daugavins ning Roberts Bukarts, tehes seisuks 3:1. 13 sekundit enne perioodi vähendas Miha Verlic sloveenide kaotusseisu minimaalseks. Viimasel kolmandikul aga rohkem väravaid ei nähtud ning Läti kirjutas tabelisse 3:2 võidu.

B-grupis on Läti kaheksaga silmaga neljas. Kõik viis senist matši kaotanud Sloveenia pole veel punktiarvet avanud.

Reede õhtul kohtuvad A-grupis omavahel Austria (1 p) ja Saksamaa (3 p) ning B-grupis heitlevad Kasahstan (2 p) ning Slovakkia (4 p).