Reede õhtul algab Kaunases tänavune Euroliiga finaalturniir, kus selgitatakse välja Euroopa tänavune parim korvpalliklubi. Poolfinaalides on omavahel vastamisi Piraeuse Olympiacos - AS Monaco ning Madridi Real - FC Barcelona.

Nii kutsusime stuudiosse Delfi tegevtoimetaja, juba aastaid TV3 Spordis Euroliigat kommenteeriva Tarmo Paju ning Delfi sporditoimetuse korvpallieksperdi Ats Kuldkepi. Mida õhtul Kaunases algavast finaalturniirist oodata? Millisel klubil on võidusurve kõige suurem? Kas Šarunas Jasikevicius toob Barcelonale pika pausi järel taas Euroliiga tiitli? Mis on saatekülaliste eredaimad mälestused legendaarselt Žalgirio Arenalt?

Lisaks Euroliigale võtsime luubi alla ka koduse korvpallihooaja otsustavad mängud. Kas Tartu Ülikool Maks & Moorits saab finaali teises mängus kodus Kalev/Cramole vastu? Kas Viimsi/Sportland viigistab laupäeval Pärnu Sadama vastu pronksiseeria? Nendel ja teistel teemadel lahkasime saates juba pikemalt.

Nagu ikka, panime külalised proovile ka spordiviktoriiniga. Sedapuhku koostas küsimused Delfi sporditoimetuse reporter Madis Kalvet.

Saadet saab kuulata ka uuest Delfi Tasku keskkonnast. Delfi Taskul on nüüd ka äpp, mida saab Androidile alla laadida Google Play'st ja iPhone'ile App Store'ist.

Head kuulamist ja nuputamist!