Sellise spekulatsiooni viskas õhku ralliportaal DirtFish, kui loetles Hyundai silmapiiril olevaid sõitjaid.

Hyundai vajab teatavasti uut rallimeest, sest tänavu Dani Sordoga kolmandat autot jaganud iirlane Craig Breen hukkus traagiliselt Horvaatia MM-etapi eelsel testil.

Kui kahel järgmisel etapil Sardiinias ja Keenias võistleb Sordo, siis seejärel ootavad ees kiired Eesti ja Soome kruusateed, mis hispaanlase lemmikute hulka ei kuulu. Seega on Hyundail uut meest kolmandasse atotosse vaja hiljemalt juulikuuks.

„Nagu Oliver Solberg, peab ka Gus Greensmith kindlasti olema Hyundai nimekirjas. Tal on potentsiaal ja kogemus,“ iseloomustab DirtFish inglast.

„Hyundai tiim on öelnud, et nad ei nõua sõitjalt suurt kogemust, kuid vaevalt on see asi, mis tuleb kandidaadi puhul puuduseks. 26-aastane Greensmith on näidanud end hästi ka pärast seda, kui naasis sel hooajal WRC2 sarja, ta on võitnud mõlemad kruusavõistlused seni - nii Mehhikos kui Portugalis. Tugev kandidaat sõitja kohale,“ märgib DirtFish.

Soome meedia on varem spekuleerinud, et Hyundai võib palgata Teemu Sunineni, Emil Lindholmi või Oliver Solbergi.

DirtFish leiab, et lisaks Greensmithile ja Solbergile võiks Hyundai mõelda ka Pierre-Louis Loubet, Adrien Fourmaux, Sami Pajari, Lindholmi ja Sunineni palkamisele.