Tallinn Nord Cup toimub juba kaheksandat korda, turniiri patrooniks on Nordiga sügisel taasliitunud olümpiavõitja Tiit Sokk. Lisaks tugevatele Eesti võistkondadele lisab turniirile rahvusvahelisust rohkearvuline osalejate hulk Soomest, Lätist ja Leedust. Vanuseklassides võtavad omavahel mõõtu nii neidude kui ka noormeeste võistkonnad. Neidude vanuserühmad on vahemikus U-10 kuni U-19 ja noormehed U-9-st kuni U-19-ni.

Turniir toimub kaheksas spordihoones:

· Nord Cramo Spordihoone

· TalTechi Spordihoone

· Õismäe Sportmängude Hall

· Kristiine Spordimaja

· Sõle Spordikeskus

· Spordikeskus RING Sport

· Audentese Spordigümnaasium

· Nõmme Gümnaasiumi Spordihoone

Turniiri kohtunike tööd ja mängude toimumist juhib turniiri peakohtunik Mart Uuehendrik.

Sportiklubi Nord MTÜ juhatuse esimees ja turniiri üks korraldaja Tarmo Oras kutsub kõiki lapsevanemaid ja korvpallisõpru mängudele elama kaasa, sest lisaks kõrgele sportlikule tasemele on turniir pealvaatajatele tasuta: „Mul on hea meel, et kaheksa aastaga on Tallinn Nord Cupist saanud regiooni suurim ühel nädalalõpul toimuv korvpalliturniir. Vahepealsed COVID 19 aastad on loodetavasti selja taga ja nüüd saame korraldada turniiri ilma igasuguste piiranguteta.“

Lisaks kasvanud osavõtjate hulgale ja uutele spordisaalidele on esmakordselt võimalik Nord Cramo Spordihoones toimuvaid mänge jälgida ka online keskkonnas. Ülekanded toimuvad koostöös Soome ettevõttega Solid Sport ja on kaasaelajatele tasulised.

Rohkem lisainfot turniiri kohta https://sknord.ee/tnc/