Eriline finaal ootab ees ka Kalev/Cramo mängumehe Kregor Hermeti jaoks, kes aastatel 2018-2020 just Tartu meeskonna värve esindas.

„Tartu tugevusteks on nende korvialune, kus neil on mitmeid mängijaid eri profiiliga. Kui (Märt) Rosenthal on neil olemas, siis ta leiab neid hästi ka üles,“ tõi Hermet Kalev/Cramo eelvaates välja Tartu tugevusi. „Suurus, füüsilisus ja kolmesekundiala mäng on võtmekohad.“

„Meie üks suurim tugevus on meie ühtsus. Me ei anna alla ja võitleme. Mänguliselt oleme ohtlikud kolmese joone taga,“ kirjeldas Hermet kalevlaste tugevamaid külgi.

Kui pikaks seeria kujuneb? „Me kõik püüame kapteni (Marteni Dorbeki) lubadusest kinni pidada. Ütlen 3:0 ja siis saame kiiresti suvega pihta hakata,“ ennustas Hermet muiates.

Kolme võiduni peetava seeria teine mäng toimub 23. mail Tartus. Kolmas kohtumine on kavas 27. mail Tallinnas. Kui vaja, siis peetakse neljas kohtumine 29. mail Tartus ja otsustav viies mäng kaks päeva hiljem taas pealinnas. Delfi TV teeb kõikidest kohtumistest otseülekande, mis on nähtavad Delfi Kogupaketi tellijatele. Piletid finaalidele on saadaval Piletitaskus.