Šveits jätkas suurepärast turniiri ning alistas kindlalt 5 : 0 Kasahstani. Kohtumise avavärava lõi mõne minuti möödudes Tobias Geisser. Teisel kolmandikul jõudsid Šveitsi eest sihile veel Fabrice Herzog ja Damien Riat ning viimasel perioodil tegid skoori Nino Niederreiter ja Romain Loeffel.

Turniiri täiseduga jätkav Šveits on kolme võiduga B-alagrupi ainuliider. Kolmest mängust ühe võidu teeninud Kasahstan jätkab grupi seitsmendal kohal.

Tamperes toimunud kohtumises alistas üle pika aja MM-il mängiv ning turniiri eel suurim autsaider olnud Ungari koondis lisaaja järel Prantsusmaa. Prantslased läksid avakolmandiku lõpus kohtumist juhtima, kui täpne oli Charles Bertrand. Vaheajale mindi siiski viigiseisul, sest kolmandiku viimastel sekunditel viskas Ungari viigivärava Bence Stipsicz.

Teisel kolmandikul pääses Prantsusmaa teistkordselt mängu juhtima, kui litri saatis väravasse Louis Boudon. Taas leidis Ungari kiire vastuse ning Vilmos Gallo värava toel mindi puhkepausile 2 : 2 viigiseisus. Kolmandal kolmandikul väravaid ei nähtud ning kohtumise võitja selgitas lisaaeg. Seal suutis jänese kübarast välja tõmmata Ungari, kes Istvan Bartalise tabamusest 3 : 2 võidu võttis.

Turniiritabelisse esimesed kaks punkti teeninud Ungari tõusis A-alagrupis kuuendaks. Prantsusmaa on nelja punktiga neljandal kohal.