„Nagu ta ise ütles, siis oli see ta viimase seitsme aasta halvim esitus. Ma arvan, et ta on endaga pisut liiga karm, aga samas oli see esitus kaugel parimate päevade Tänakust,“ sõnas Clark. „Ta ei olnud ilmselgelt auto seadistuse ja kiirusega rahul, aga samal ajal kui tiim üritab eestlase nõudmistele väsimatult vastu tulla, peab Ott andma endast iga kord 110%. Kuna see on aga praktiliselt võimatu, siis andestame talle pisut kesise nädalavahetuse eest.“

„Kõige tähtsam on muidugi see, et ta suutis kuidagi jälle korraliku posu punkte teenida, mis hoiab tiitliheitlust elus,“ lisas ralliajakirjanik.

Portugali rallil triumfeerinud Kalle Rovanperä (Toyota) teenis Clarkilt maksimumpunktid ning kümne punkti vääriliseks hinnati ka teisel kohal lõpetanud Dani Sordo sõitmist. Kolmanda koha hõivanud Esapekka Lappi (Hyundai) sai hindeks seitse silma.

Eestlasest kõrgema hinde teenis veel Toyota sõitja Takamoto Katsuta (5/10). Viienda kohaga piirdunud Thierry Neuville (Hyundai) sai neli ning Tänaku tiimikaaslane Pierre-Louis Loubet kolm punkti. Reedel karmi avarii teinud Elfyn Evans (Toyota) jäi punktideta.