Soome ja Rootsi mängus avakolmandikul väravaid ei nähtud. Kolm minutit enne teise perioodi lõppu viskas Oscar Lindberg svenssonid juhtima. Võõrustajad jõudsid viigini viimase kolmandiku seitsmendal minutil, kui võrku sahistas Juho Lammikko. 1:1 seisul normaalaeg lõppes ning ka lisaajal rohkem väravaid ei visatud.

Nii ootasid ees karistusvisked, kus Soome poolelt alustas edukalt Ahti Oksanen. Rootsi eest vastas väravaga Lucas Raymond. Teises Kasperi Kapanen eksis, aga Rootsi eest oli täpne Lucas Raymond. Järgmises kahes voorus eksisid soomlased taas, kuid ka rootslased ei suutnud edu ära kasutada. Viiendas voorus viigistas Joel Armia seisu, Rootsi eest eksis samas Marcus Sörensen. Kuuendas voorus oli Rootsi särgis taas täpne Raymond, aga Oksanen teisel katsel väravat kirja ei saanud. Rootsi kirjutas tabelisse seega 2:1 võidu.

Rootsi hoiab A-grupis kaheksa punktiga teist kohta. Soome on nelja punktiga neljas.

Riga Arenal läksid samal ajal vastamisi võõrustajamaa Läti ning Tšehhi. Lätlased teenisid kodupubliku rõõmuks lisaajal 4:3 võidu.

David Nemecek viis mängu üheksandal minutil tšehhid juhtima. Teise perioodi alguses pääsesid lätlased Rihards Bukartsi ja Martins Dzierkalsi tabamustest omakorda ette 2:1. Mõni minut hiljem viigistas seisu Dominik Kubalik.

Viimasel kolmandikul läks Läti taas juhtima, kui kuuendal minutil oli täpne Oskars Cibulskis. Kolm minutit enne normaalaja lõppu tõi Michal Kempny Tšehhide poolelt tabloole 3:3 viigiseisu. Kohtumine läks lisaajale, kus võiduvärava viskas viimasel minutil Oskars Batna.

Läti sai kahe kaotuse kõrvale esimese võidu. Tšehhile oli see omakorda MM-il esimeseks kaotuseks. B-grupis hoiab Tšehhi teist kohta 7 punktiga, kaks silma teeninud Läti on kuues.