Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool kohtusid viimati finaalseerias hooajal 2017/2018, kui Tallinna klubi võitis seeria mängudega 4 : 0 ja krooniti kümnendat korda Eesti meistriks. Kalev/Cramo peatreenerile Donaldas Kairysele oli see treenerikarjääri esimeseks meistritiitliks. Tartu ohje hoidis peatreenerina Priit Vene.

„Tänavused play-off'id on näidanud, et korvpall läheb inimestele korda ning selle üle on ainult hea meel,“ tõdes Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask. „Anname omalt poolt parima, et inimesed kes saali jõuavad saaksid korraliku elamuse mida oma sõpradele või sugulastele pajatada nii nagu see oli koduse korvpalli kuldajal, kui väljakul tegid tegusid Frierid ja Teinid. Ootame kõiki saali!“'

Kolme võiduni peetava seeria esimene lahing toimub neljapäeval kell 19.30 Kalevi Spordihallis. Otseülekannet kõikidest otsustavatest meistriliiga mängudest vahendab Delfi TV. Ülekannet näevad vaid Delfi Kogupaketi tellijad.

Samuti kolme võiduni peetav pronksiseeria Viimsi/Sportlandi ja Pärnu Sadama vahel stardib juba homme, 16. mail kell 19.30 Viimsi Forus Spordikeskusest.

Finaalseeria teine mäng on toimub teisipäeval, 23. mail kell 19.00 Tartu Ülikooli spordihoones, kolmas mäng laupäeval, 27. mail Kalevi spordihoones. Vajadusel peetakse neljas mäng 29. mail Tartus ja viies mäng 31. mail Tallinnas (kellaaeg ja koht täpsustamisel).