Tõsi, vähe jäi puudu, et seekord olnuks laua taga targutamas vaid kaks osalist, kuna üks ei soovinud kodust välja tulla. Pärast pikka sisemist võitlust oli mees ikkagi kohal ning koosoleku käigus leidnud endale uue hingamise. Kõik tänu Taltsile, kes võttis Tartust kaasa sooja energiat.

Mõistagi räägitakse palju poolfinaalseeriast Tartu Ülikool/Maks&Moorits – Pärnu Sadam. Mida kõike selles seerias ei juhtunud! Vigastused, murdumised, ootamatud tagasitulekud, peatreenerite kavalad käigud, lõpusekundite korvid jne. Peaaegu sama kõva vaatemäng kui Belgradi Partizan – Madridi Real Euroliigas.

Loomulikult heidetakse pilk ka teisele poolfinaalseeriale, kus BC Kalev/Cramo alistas 3-0 Viimsi/Sportlandi ning vaadatakse ette, mis hakkab juhtuma finaalmängudes ning pronksiseerias.

Teine suurem peatükk, millel peatutakse on Euroliiga.

Ühtlasi saab podcast arutelu käigus upgrade'itud ehk uuele tasemele viidud – vol 2.0. Mida see täpsemalt tähendab, tasub üle vaadata.

Kullamäe loobus Željko Obradovici särgi kandmisest, kuna Partizan kaotas 2-0 eduseisust play-off seeria Madridi Realile. Kuidas ikkagi on võimalik seeria maha mängida, arvestades et eduseisu pealt mindi koduväljakule 20 000 toetava fänni silme alla. Lahatakse ka ülejäänud kolme veerandfinaalseeriat ja tehakse ennustused Final Fouriks.

Räägime rahast, nii Euroliiga kui Leedu meistriliiga kontekstis.

Millal hakkab PAF Eesti korvpalliliiga või siis PAF Eesti-Läti liiga meeskondadele arvestatavaid summasid sisse tooma? Mida on vaja selleks teha?

Podcasti peatoetaja PAF-i auhinnamängu võitis loosi tahtel Herkki Leemet. Palju õnne! Võitjaga võetakse ühendust.

Eelmisel korral küsisime: „Kes on NBA mängijatest enne Kevin Duranti sõlminud Nike'iga eluaegse lepingu? Soovisime vastuseks kahte nime – Michael Jordan ja LeBron James. Õigeid vastuseid laekus 51. Tubli töö!

Käesoleva saate küsimus puudutab kodust meistriliigat. „Kes Eesti peatreeneritest tuli viimati kahel aastal järjest Eesti korvpallimeistriks?“ Vihje siis asjaolule, et Heiko Rannulal on võimalik sel kevadel võtta teine järjestikune tiitel.

Lööge julgelt auhinnamängus kaasa ning pange vastused teele e-maili aadressile: pihtaspohjas@delfi.ee.

1x
00:00