MX Masters

Laupäeval toimunud esimeses võistlussõidus ei suutnud kumbki eestlasest - Leoki kõrval osales seal ka Gert Krestinov - MX Masters klassis head starti teha. Krestinov platseerus 18., Leok 17. kohal. Esikoha teenis avasõidus britt Adam Sterry, teine oli Henry Jacobi ja kolmas Tom Koch, vahendab MX Mania.

Pühapäevases teises võistlussõidus ei olnud meie meeste stardid paranenud. Leok lõpetas taas 17., Krestinov suisa 21. kohal. Esikoha teenis Esikoha teenis Max Nagl, teine oli Jacobi ja kolmas Sterry.

Viimases võistlussõidus õnnestus ka meie meeste start lõpuks paremini, Krestinov oli avaringi järel kolmeteistkümnes ja Leok viieteistkümnes. Sõidus oli kiirem taas Leok, kes lõpuks 13. kohale tõusis. Krestinov tuli finišisse kohe Leoki seljataga neljateistkümnendana. Esikoha võttis Nagl, teine oli Sterry ja kolmas Jacobi.

Etapi kokkuvõttes tuli Leok 16 punktiga 18. kohale, Krestinov sai 10 punktiga 21. koha. Etapivõit läks 67 punktiga Sterryle, teine oli 64 punktiga Jacobi ja kolmas 63 punktiga Nagl. Kahe etapi järel on Leok 29 punktiga 19. kohal ja Krestinov 22 punktiga 21. kohal. Liider on 138 punktiga Nagl, teine on 122 punktiga Sterry ja kolmas 104 punktiga Jacobi.

MX 2

MX2 klassis sai Kaarel Tilk avasõidus 14., teises 14. ja kolmandas 12. kohal. Teises sõidus õnnestus tal suurepärase stardiga tõusta hetkeks teisele kohale ja püsida pikalt seitsmendal kohal, kuid sõidu lõpp läks raskeks.

Joosep Pärna kohad sõitudes olid 33., 20. ja 26. Etapi kokkuvõttes tuli Tilk 23 punktiga 12. kohale ja Pärn ühe punktiga 30. kohale.

125cc

125cc klassis oli stardis koguni kolm Eesti meest. Paat tegi avasõidus kõige parema stardi, asudes sõidu alguses esikümne piiril. Sõidu lõpetas Paat kaheksandal kohal. Kvalifikatsioonis seitsmenda koha saanud Romeo Pikandi start ebaõnnestus, kuid sõidu jooksul näitas ta head kiirust ja tõusis lõpuks 12.-ndaks. Punktikohale sõitis end ka Sebastian Leok, kes sai 16. koha.

Teises sõidus tegi Sebastian Leok oma Saksamaa hooaja parima sõidu, saades 14. koha. Paat oli kaheksas, Pikand kümnes.

Etapi kokkuvõttes tuli Paat 27 punktiga üheksandale kohale. Pikand sai 21 punktiga kümnenda koha ja Leok 12 punktiga 15. koha. Sarja kokkuvõttes on Paat 45 punktiga kaheksas, Pikand 35 punktiga kümnes ja Leok 15 punktiga 18.