Kuressaarel avanes 12 minutil hiilgav võimalus kohtumist juhtima minna, kuid pärast Evert Grünvaldi head tõrjet ei suutnud Joonas Soomre palli tühja väravasse suunata. Mõni minut hiljem avas Flora aga skoori, kui Henrik Ojamaa söödu virutas ühe puutega lati alla Martin Miller. 36. minutil sai Ojamaa kirja ka teise väravasöödu, kuid sedapuhku oli värava autoriks Konstantin Vassiljev.

Teise poolaja keskpaigas jäi kodumeeskond ka vähemusse, kui peakohtunik Andrei Karhu otsustas keskringi lähistel kiirrünnaku maha võtnud Pavel Dõmovit punase kaardiga karistada. Kohtumise lõppseisu vormistas kolm minutit hiljem Markus Allast, kes lõi õnnetu omavärava.

Teises pühapäeval peetud kohtumises alistas Tallinna Levadia võõrsil Narva Transi 1:0. Kohtumise ainsa värava lõi 13. minutil Heitor. Transil oli enne avapoolaja lõppu ka kuldne võimalus, et seis viigistada, kuid Karl Andre Vallner püüdis Kim Dohyuni penalti.

Flora ja Levadia jagavad tabelis 29 punktiga esikohta, Kuressaare on 16 punktiga viiendal kohal ning Trans 10 silmaga kaheksandal real.

Tabeliseis: