Nimelt kaotas Milan eile võõrsil Speziale 0:2, mis jättis nad kolm vooru enne hooaja lõppu viiendale kohale. Viimasel Meistrite liiga kohal asuv Rooma Lazio jääb seejuures juba nelja punkti kaugusele.

La Speziasse reisinud Milani ultrafännidele polnud meeskonna esitus mõistagi meeltmööda ning pärast kohtumist otsustasid nad oma tunded ka mängijatele teatavaks teha.

Video mängijate ja fännide dialoogist:

„See oli positiivne asi, mis tribüüni juures juhtus. Me läksime neid tervitama nagu alati. Ka sellises olukorras on see täiesti normaalne. Nad lihtsalt stimuleerisid ja julgustasid meid, et annaksime endast maksimumi,“ selgitas Milani peatreener Stefano Pioli pärast kohtumist antud intervjuus.

Kuigi Pioli sõnul polnud poolehoidjate tegutsemises midagi pahatahtlikku, siis ometi võttis Itaalia jalgpalliliit intsidendi uurimise alla, et selgitada välja, kas fännid ähvardasid mängijaid, vahendab Football Italia.

Juba kolmapäeval ootab Milani ees Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumine igipõlise rivaali Milano Interiga, kes võitis avamängu 2:0.